Betongsågning Fjugesta

Bygg & Borrteknik i Sverige AB – betongsågning Fjugesta

”Vi håller vad vi lovar”

Bygg och Borrteknik AB (B.B.T), är ett företag som vänder sig till alla som behöver hjälp med betongsågning i Fjugesta. Vi behärskar håltagning i alla slags material, och utöver detta så erbjuder vi även rivningstjänster. Vi följer alltid vår devis som är att ”Vi håller vad vi lovar”. Allt arbete präglas av kvalitet och noggrannhet så att du som kund ska bli 100 procent nöjd.

Om oss

Alla kan känna sig trygga vid ett samarbete med oss! Det är alltid kundens behov och önskemål som styr hur vi lägger upp arbetet, och vi vänder oss till både privatkunder och företagare.

För oss är kvalitet inte bara ett ord, det är på riktigt!

Om oss

Små & stora uppdrag

Det har ingen som helst betydelse ifall våra kunder efterfrågar mycket eller ringa hjälp, alla våra kunder är lika betydelsefulla för oss!

Alltid nöjda kunder

Vi tar oss an varje uppdrag med noggrannhet och kvalitet. Målet är att varje person som anlitar oss ska bli helt och fullt ut nöjd!

Betongsågning Fjugesta

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi håller som sagt vad vi lovar. Därför kan alla som vänder sig till vårt företag känna sig trygga. Vi är ett stabilt team av medarbetare som alltid gör vårt allra bästa. När arbetet avslutas städar vi upp så att det ser ut som det gjorde innan vi kom.

Betongsågning Fjugesta

Det finns nog inget material som vi inte kan såga i. Både betong, tegel och granit tar vi oss an, både inom industrin och för privatpersoner.

Kärnborrning

Inför olika typer av installationer så kärnborrar vi. Det kan handla om alltifrån VA-rör, eldragningar eller någonting som har med ventilation att göra.

Rivning

Vänd er till oss för att få hjälp med till exempel rivning av undertak eller någonting annat.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Bygg & Borrteknik i Sverige AB

Olofsgatan 23, 702 86 Örebro

072-888 02 18

fredrik@bbtsverige.se

Betongsågning Fjugesta

B.B.T är det rätta företaget för alla som behöver hjälp med betongsågning och vi vänder oss till er i Fjugesta med omnejd.

Betongsågning Fjugesta